At finde sig selv...

Hermed startes min profil.

Denne kunne egentlig bare indeholde facts så som navn, alder, højde, drøjde etc., som fortæller om mig, men egentlig ikke fortæller hvem jeg er. De jeg så startede med at tænke over, hvad jeg så gerne vil fortælle om mig selv, kom jeg ikke rigtig nogen steder...

Hvem er jeg? Hvad gør mig til den jeg er? Hvem vil jeg gerne være?
Spørgsmål som jeg er sikker på vi alle har og arbejder på at finde et svar på. De flester har forhåbentlig en idé om hvad svaret er for dem, eller i det mindste en rimelig idé.

Desværre føler jeg mig blank på dette område. Hvilket er grundlaget for at starte denne udgave af min profil. Ved at prøve at svare på de emner, som jeg stiller mig selv, håber jeg at kunne komme nærmere et svar.
Der findes formodentlig mange forskellige måder at finde ud af svarene på disse spørgsmål. Jeg er ret sikker på, at denne profil ikke er den bedste måde at finde dem på. Som mit liv er nu (vil blive uddybet i senere indlæg), kan jeg dog ikke lige se andre muligheder at finde en løsning på mit problem. Jeg håber, at dette kan blive det første skridt på en rejse, som kan skabe min profil og hjælpe mig på vej til svarene på ovenstående spørgsmål.