Spring


"Spring" (midlertidig titel) er et projekt, som har ændret sig lidt undervejs. Startede som et projekt med at lave en My Little Pony, men er efterfølgende blevet til at skulle være en musikvideo til en af mine sange.

Lige nu arbejder jeg stadigvæk med min My Little Pony, hvor jeg har nogle problemer med at finde ud af hvordan jeg skal modellere munden, så leder efter forskellige tutorials, der kan hjælpe mig med dette, men det er ikke rigtigt lykkedes mig endnu, så er begyndt at prøve mig lidt frem og se, hvad der sker.
Efter denne er færdig, skal jeg have lavet et rig til den, nogle textures og hvad der ellers skal til, for at den ser ordentlig ud og kan animeres.
Når jeg så en gang er kommet så langt, så skal jeg til at modellere resten af omgivelserne, der skal bruges og sidst men ikke mindst skal jeg finde ud af lyssætning, forløb i animationen og alt det andet, der skal til for at kunne færdiggøre det hele.

Der er sikkert en masse, som jeg ikke lige ved at jeg skal have styr på endnu, da dette er mit første rigtige projekt, så jeg bliver nok overrasket undervejs over hvad jeg skal lave, og hvad der skal til for at få det hele lavet, men det må jeg jo finde ud af, som det hele begynder at skride frem.